bg_left
index_02
stiri mai Flux de ştiri al M.A.I.
Întrevedere a ministrului afacerilor interne cu ambasadorul Republicii Franceze în România
Ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, a avut marți, 1 august a.c., la sediul MAI, o întrevedere cu ambasadorul Republicii Franceze în România, Excelența Sa, doamna Michèle RAMIS.

În cadrul discuțiilor, a fost efectuată o trecere în revistă a stadiului cooperării în domeniul afacerilor interne cu accent pe domeniile care vizează colaborarea polițienească, situațiile de urgență, respectiv cele din competența Jandarmeriilor.

Demnitarul român a evidențiat faptul că va continua să acorde o atenție deosebită valorificării relațiilor privilegiate dintre România și Republica Franceză, atât în plan bilateral, din perspectiva Parteneriatului strategic dintre cele două state, cât și la nivelul Uniunii Europene.

Doamna ambasador a subliniat excelenta cooperare existentă între cele două ministere de interne, cu accent pe colaborarea operativă derulată prin intermediul polițiștilor români care efectuează misiuni pe teritoriul francez.

Doamna RAMIS a ținut să adreseze mulțumiri Poliției Române pentru implicarea reprezentanților săi în rezolvarea dosarelor comune. În contextul provocărilor existente la adresa securității naționale, efortul polițiștilor români alături de cei francezi este cu atât mai apreciat cu cât prin activitatea depusă contribuie la combaterea delincvenței și la asigurarea securității cetățenilor celor două state.
Postat la ora 16:27, marţi, 01 august 2017
Direcţia Informare şi Relaţii Publice - Ministerul Afacerilor Interne
Noiembrie 2017
LuMaMiJoViSaDu
  1 2 3  4 5
6 7  8 9  10  11  12
13 14 15  16 17  18  19
 20 21 22  23  24  25  26
 27  28  29  30
Newsletter
Nume:
E-mail:

Cod de securitate

 
index_13
bg_right